Antikvarijat Lavanda - Opći uvijeti poslovanja

Opći uvijeti poslovanja

U smislu općih uvjeta prodaje, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internetske stranice. Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda, tj. za kupnju putem internetske knjižare.

Proizvodi se naručuju odabirom artikla iz ponude internetske knjižare, registracijom i prolaskom kroz proces narudžbe.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine: 

  • kreditnom ili debitnom karticom koje su navedene na internetskoj stranici
  • e-bankingom
  • općom uplatom 
  • pouzećem
  • gotovinom u poslovnici Antikvarijata Lavanda

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, Antikvarijat Lavanda će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena.

U slučaju plaćanja kreditnom karticom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada Antikvarijat Lavanda dobije potvrdu predautorizacije kartice Kupca na iznos narudžbe. Kupac e-poštom dobiva dvije obavijesti: jednu od t-com paywaya (bankovnog sustava) kao potvrdu o iznosu rezerviranom za autorizaciju.


ONLINE KUPOVINA (banke, pošte, internet bankarstvo, kartice i sl.)

Kupovina putem službenih stranica www.antikvarijat-lavanda.hr obrta Antikvarijat Lavanda, vl. Marijana Petrić je sigurna, zaštićena sigurnosnim kriptiranim protokolom (SSL) te smo osigurali sve potrebne certifikate za online kupovinu. Obrt Antikvarijat Lavanda, vl. Marijana Petrić ne zapisuje u bazama brojeve kreditnih kartica kao ni CVC broj i datum izdavanja Vaše kreditne kartice. Na taj način jamčimo Vam tajnost informacija i njihov siguran prijenos prema obrtu Antikvarijat Lavanda, vl. Marijana Petrić.

Obrta Antikvarijat Lavanda, vl. Marijana Petrić pridodaje posebnu pažnju kod procesiranja svih narudžbi stoga Vas molimo da obratite pažnju na naše službene certifikate koji ujedno i jamče da je trgovina putem stranica www.antikvarijat-lavanda.hr je sigurna!


Sigurnu kupovinu i zaštitu osobnih podataka osigurava WEB studio! 

Druga obavijest dobiva se u trenutku kad Antikvarijat Lavanda pripremi pošiljku za slanje i autorizira rezervirani iznos. Ako Antikvarijat Lavanda ne može isporučiti naručeni artikl, kupac dobiva obavijest da je rezervirani iznos storniran, a banka koja je rezervirala iznos za autorizaciju stornirani iznos vraća Kupcu nakon mjesec dana od trenutka zaprimanja narudžbe i rezerviranja iznosa za naplatu.

Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Antikvarijat Lavanda će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv. Ako je proizvod naručen, a kao način plaćanja odabran e-banking, opća uplata ili plaćanje gotovinom, Antikvarijat Lavanda se obvezuje rezervirati proizvod u trajanju od 8 radnih dana. Nakon isteka tog roka, Antikvarijat Lavanda ne jamči raspoloživost proizvoda.

Troškovi dostave nalaze se na linku!

Proces naručivanja objašnjen je na sljedećoj stranici:

Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama).

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, e-bankingom i općom uplatnicom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.

Reklamacije:

Antikvarijat Lavanda prihvaća sve oblike reklamacije za robu koja nije rabljena odnosno nova a koje se odnose na mehaničke nedostatke proizvoda, odnosno knjiga i ostalih medija, kao što su tiskarske greške, oštećene naslovnice i sl. Za rabljene knjige i udžbenike, smatra se da kada je Kupac pregledao i prihvatio robu, Antikvarijat Lavanda ne snosi dalju odgovornost.Ne postoji vremensko ograničenje za reklamaciju, potrebno je samo dokazati da je artikl kupljen u sustavu Antikvarijata Lavanda.

Sigurna kupovina

Načini plaćanja

top